Европско јуниорско првенство во далечинско пливање

Денес нашиот репрезентативец Андреј Стојановски настапи на трката од 5км на Европското јуниорско првенство во далечинско пливање што се одржува во местото Рачице, Чешка Република. Андреј на целта пристигна 30-ти со време 0:58:34.2. Комплетните резултати може да ги проследите на следниот линк:
http://www2.len.eu/wp-conte…/…/2019/08/EJOWSC-2019-5km-M.pdf


Print   Email