Европско јуниорско првенство во далечинско пливање

Hits: 203

Денес нашиот репрезентативец Андреј Стојановски настапи на трката од 5км на Европското јуниорско првенство во далечинско пливање што се одржува во местото Рачице, Чешка Република. Андреј на целта пристигна 30-ти со време 0:58:34.2. Комплетните резултати може да ги проследите на следниот линк:
http://www2.len.eu/wp-conte…/…/2019/08/EJOWSC-2019-5km-M.pdf

Print